Az MGKKE egy szakmai érdekképviseletet ellátó szervezet, mely a projektek megfelelő képviselete érdekében (széles szakmai felületet nyújtva) annak koordinálását és „frontolását” is végzi. A klaszternek több mint 30 tagja van. Ezek között megtalálható az összes CNG üzemanyagot forgalmazó cég, a jelenleg a technológiában érintett járműkereskedő importőr társaságok, mint a Porsche Hungaria, a Fiat (FCA CEE), az IVECO (DanubeTruck) és mások, olyan szolgáltató cégek, mint az FKF, az MVK (Miskolci Közlekedési Vállalat), technológiai cégek, mint a Ganzair Kompresszortechnika, a Gilbarco-ACIS, a Rév és Társa. Emellett egyetemi, tudományos és kutatóintézetek tagságát is élvezzük.

Elnök: Domanovszky Henrik, újraválasztva 2017-ben, szakmája szerint közlekedésmérnök, emisszió és közlekedési hajtóanyag kutató. A támogatási szerződésekben koordinátor, a projektek vezetője.

Projektben résztvevő további társaságok és szerepük:

  • Pannon Fuel Kft – infrastruktúra beruházás, üzemeltetés, projekt menedzsment, a projektek fő kedvezményezettje (kb. 86%). A társaságot 2006-ban alapították energiaszolgáltatási, energiahatékonysági projektek megvalósítására. Mára a társaság már csak néhány helyen végez szolgáltatást (többek között ÁNTSZ székház, Érd MJV), tevékenysége középpontjában az üzemanyagtöltő infrastruktúra projektek állnak és célja egy fejlett üzemanyag kereskedelmi rendszer és szolgáltatás kialakítása.
  • LNG-Tech Kft – mérnöki tervező és szolgáltató cég kivitelezési feladatok ellátására, szerviztevékenységre, beleértve a gyártás felügyeletet is. A társaságot 2013-ban alapította Major Ferenc, Domanovszky Henrik és azóta a cégből kiszállt Marco Andreola, olasz állampolgár, LNG technológiai mérnök szakértő. A cég alapításával LNG üzemanyag infrastruktúra projekt mérnöki tevékenységének végzése volt a cél.
  • ONE PR Kft – a projektek megfelelő minőségű kommunikációját biztosító professzionális cég. A projektben résztvevő, alacsony támogatási résszel partner cég a sajtó és marketing megjelenések, valamint a szakmai anyagok professzionális disszeminációjáért felel. Emellett a ONE PR felel a rendezvények professzionális lebonyolításáért is.

A Társaságok, a projekt megvalósításáért egyetemlegesen felelnek.

A projekttársaságok között létrejött Együttműködési Megállapodás rögzíti a felelősségi és feladatköröket. A projekt vezetését Domanovszky Henrik, mint a projekt koordinátor végzi azon jogokkal, melyet a támogatási szerződés(ek) számára biztosít(anak). Az Együttműködési Megállapodás értelmében a nem együttműködő partner esetében van mód annak kizárására és helyettesítésére.

Lényeges megjegyezni, hogy az aktivált eszközök fenntartási kötelezettsége csupán a Pannon Fuel Kft-t terheli.