Büszkén valljuk, hogy a közúti áruszállítás legtisztább módját a gázüzemmel lehet biztosítani és ennek hazai, sőt az egész Kárpát-medencére kiterjedő jótékony hatását éppen töltőállomásunk megvalósítása alapozza meg. Az LNG alapú szállítás nem csak a legcsekélyebb koromszennyeződéstől is mentes, de a nitrogénoxidokból is mindössze néhány százalékát juttatják a levegőbe annak, mint a hagyományos dízel járművek. Teszik ezt ráadásul bonyolult, AdBlue adalékot igénylő katalizátor rendszerek használata nélkül.

Az LNG a klímavédelem terén is eredményes előrelépés, hiszen a dízel haszongépjárművekhez képest 10 százalék feletti csökkenéshez vezet. De még tovább lépve, a biogáz forrás felhasználásával az LNG járművek valójában NULLA CO2 kibocsátással szállíthatnak, vagyis az egyedüli klíma neutrális lehetőséget biztosítják!

A Pannon Fuel Kft. gáztöltő állomása akkor válhat a környezet védelmét szolgáló infrastruktúrává, ha azt a járművek használják. Reméljük, hogy ezt egyre többen fogják megtenni és a közel jövőben számos fuvarozó vált LNG üzemű járműre.

Vajon az Önök fuvarozó cégének járművei a következő képsorban hanydikként érkeznek?